Home
Sähkömagneettiselta säteilyltä suojaavat hatut, lippalakit ja baskerit
Etusivu Esittely Tuotteet Mallit Sopimusehdot 
Näin ostst Maksutapa Toimitustapa Yhteystiedot
          

Sopimusehdot

 

1. Näitä tuotteita markkinoidaan ei-kaupalliseen tarkoitukseen.

 

2. Myymme tuotteitamme ainoastaan suoraan yksityishenkilöille, jotka saavat yliherkkyysoireita sähkömagneettisesta säteilystä, erityisesti korkeataajuuksisesta säteilystä. Emme myy tuotteitamme markkinoijille, liikkeenharjoittajille tai liikeyrityksille..

 

3. Koska tuotteita on saatavilla rajoitettu määrä, kukin asiakas voi ostaa enintään kaksi kappaletta samaa tuotemallia tai enintään kolme kappaletta eri tuotemalleja.

 

4. Kun tämä ensimmäinen koe-erä on myyty loppuun, otamme vastaan tilauksia. Tähän asti käyttämämme edullisen ja tarkoituksiimme erinomaisesti soveltuvan kankaan (Silver-Max, vaimennus 53 dB) valmistus on valitettavasti lopetettu. Kuten sähköyliherkkyydestä kärsivät varmasti tietävät, suojakankaiden hinnat ovat korkeita ja jatkavat nousuaan tänä vuonna hopean ja kuparin hintojen noustessa. Tämä voi johtaa siihen, että joudumme korottamaan seuraavan tuote-erän tuotteiden hintoja.

 

5. Otamme mielellämme vastaan kehitysehdotuksia ja muuta palautetta koskien hattujen, lippalakkien ja pipojen tuotemalleja, joita toivoisitte meidän valmistavan jatkossa, jotta voimme vastata mahdollisimman hyvin sähköyliherkkyydestä kärsivien henkilöiden tarpeisiin ja toiveisiin eri maissa ja kulttuureissa.

 

6. Tuotteet lähetetään asiakkaalle sen jälkeen, kun vahvistus maksusuorituksesta on saapunut.

 

7. Jos asiakas tekee tilisiirron muuta valuuttaa kuin euroa käyttäen, hän vastaa valuutanvaihdosta aiheutuvista kustannuksista.

 

8. Maa- ja pankkikohtaisesta tilanteesta riippuen Euroopan Unionin jäsenmaiden sisällä Internetin välityksellä tehdyt euromääräiset tilisiirrot ovat maksuttomia.